Τσιμέντωμα της Καρπασίας καταγγέλλει Τ/κ πολεοδόμος

Η πολεοδόμος Λαγίκ Τοπτζιάν, η οποία εργάστηκε για χρόνια στο «τμήμα πολεοδομίας» δημοσίευσε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξηγώντας γιατί η «κυβέρνηση» προσπαθεί να αλλάξει τον «περί πολεοδομίας νόμο».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Αβρούπα αναφέρεται στο θέμα σήμερα και γράφει ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε η Τοπτζιάν δείχνει πολυώροφα κτήρια κοντά στην παραλία στο χωριό Πλατανισσός.

Καλώντας να κοιτάξουν αυτή την φωτογραφία όσους θέλουν να καταλάβουν γιατί η «κυβέρνηση» προσπαθεί «έντονα και επίμονα», να αλλάξει τον «περί πολεοδομίας νόμο», η Τοπτζιάν αναφέρει ότι η φωτογραφία είναι από το χωριό Πλατανισσός στη Καρπασία. «Ρεζίλι! Καταστρέψατε τις ακτές της Κερύνειας και την Κερύνεια. Ήρθε η σειρά της Καρπασίας. Κρίμα. Και μάλιστα της Πλατανισσού! Το κράτος να κατασχέσει τις περιουσίες μας που μας έμειναν από τους παππούδες μας, να περάσει δρόμο, να κάνει κυκλικό κόμβο, ούτως ώστε να μολύνετε όλη τη θάλασσα με λύματα! Πού είναι το πως δεν θα κτίζονταν πέραν των δύο ορόφων; Πλεονέκτες, αναίσχυντοι άνθρωποι, πώς το κάνει η καρδιά σας!», γράφει.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy