Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα στην Πάφο – Καταζητείται ένα πρόσωπο

Υποθέσεις εμπρησμών οχημάτων το βράδυ της Τρίτης στη Σίμου και στη Χλώρακα διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη 01.50 τα ξημερώματα εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο στην κοινότητα Σίμου. Τη φωτιά, κατέσβησε η ιδιοκτήτρια του οχήματος με τη βοήθεια του συμβίου της πριν φτάσει στο μέρος η πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο όχημα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. Η σκηνή αποκλείσθηκε και ακολούθησαν εξετάσεις. Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις η φωτιά φέρεται να οφείλεται σε εμπρησμό.

Για την υπόθεση, μετά από καταθέσεις, προέκυψε υποψία για συγκεκριμένο άτομο εναντίον του οποίο εκδόθηκε ήδη ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Την υπόθεση διαρευνά ο Αστυνομικός σταθμός Στρουμπιού σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Σε άλλη περίπτωση, στη Χλώρακα στις 03:45 τα ξημερώματα όχημα το οποίο βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Αγίας Ελένης, ιδιοκτησίας 30χρονου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το όχημα το τελευταίο χρονικό διάστημα, δέκα ημέρες περίπου, οδηγείτο από ομοεθνή του ηλικίας 28 ετών. Το αυτοκίνητο από τη φωτιά που τέθηκε επίσης κακόβουλα, σύμφωνα με την Αστυνομία και της προκαταρκτικές εξετάσεις υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό του μέρος.

Η σκηνή αποκλείσθηκε και η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.