Τυλίχθηκε στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό – Πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στην Πάφο

Σε δύο περιστατικά ανταποκρίθηκε χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε Λεμεσό και Πάφο.

Συγκεκριμένα, η ώρα 20:21, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγεια κατοικία στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο Πυροσβεστικά Οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21:00.


Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, εκτεταμένες ζημιές έπαθε δωμάτιο της οικίας, ενώ από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε η βαφή ολόκληρης της οικίας, ηλεκτρική εγκατάσταση και εξοπλισμός. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, οι ένοικοι της οικίας εξήλθαν του χώρου χωρίς να κινδυνεύσουν. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Εξάλλου, η ώρα 20:33, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην επαρχία Πάφου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ένα Πυροσβεστικό Όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 20:45.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών της πυρκαγιάς, αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές του Κράτους.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.