Τζάμπα χειροκρότημα και μπόλικο σανό ταΐζουν οι κυβερνώντες

Τζάμπα χειροκρότημα στον Βέμπερ


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜπόλικο σανό ταΐζουν οι κυβερνώντες και οι εταίροι τους στην ΕΕ τον κοσμάκη για τη δήθεν αυστηρότητα που πρέπει να επιδείξουν απέναντι στην Τουρκία και να διασώσουν την αξιοπιστία της ΕΕ.

Πανηγύριζε μάλιστα ο ΔΗΣΥ και χειροκροτούσε τον Μάνφρεντ Βέμπερ όταν αυτός συναίνεσε στην «τροπολογία» του ΔΗΣΥ για «σκληρές κυρώσεις» στην Τουρκία που περιλήφθηκε στο πρόσφατο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου.

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ έκανε και ανάρτηση στο Twitter βροντοφωνάζοντας την αυστηρότητά του απέναντι στην Τουρκία: Enough is enough, έλεγε. Θα πρέπει να εγκριθούν κυρώσεις και να εξεταστεί η παύση εξαγωγών όπλων. Διακυβεύεται η αξιοπιστία μας, πρόσθετε. Την ίδια γλώσσα, αν θυμάστε, χρησιμοποίησε και ο Κ. Μητσοτάκης. Αυτά στις 10 Δεκεμβρίου.

Γιατί στις 11 ο κ. Βέμπερ απεφάνθη στο Twitter και πάλι ότι τα συμπεράσματα για την Τουρκία είναι «βήμα προς την ορθή κατεύθυνση». Πού είναι οι «σκληρές κυρώσεις», κύριοι του ΕΛΚ-ΔΗΣΥ;

Ποιο είναι τελικά το εργαλείο πίεσης από την ΕΕ στην Τουρκία; Η «απειλή» για κυρώσεις που σύρεται από Συμβούλιο σε Συμβούλιο; Τζάμπα το χειροκρότημα, κύριε Αβέρωφ, στον φίλο σου τον Βέμπερ…

Νίκη

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei