Τζένοα – Μίλαν με πάνω από 281 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

Τζένοα και Μίλαν αναμετριούνται απόψε στις 21:45 και η STOIXIMAN, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!


Η νίκη της Τζένοα δίνει απόδοση 2.95, η ισοπαλία δίνει 3.30 και η νίκη της Μίλαν δίνει απόδοση 2.45. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.05, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.80, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.75 και το No Goal δίνει 2.00. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Τζένοα δίνει 2.17, να σκοράρει πρώτη η Μίλαν προσφέρεται με απόδοση 1.97 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 8.50. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Τζένοα δίνει 5.00 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μίλαν δίνει 4.00.

Σχετικά με τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα, η περίπτωση το ακριβές σύνολο γκολ είναι 2 τότε η απόδοση είναι 3.70, ενώ αν το σύνολο είναι 5 η απόδοση είναι 10.00. Όσον αφορά τους παίκτες, η περίπτωση να σκοράρει πρώτος ο Favilli για την Τζένοα δίνει απόδοση 6.00, ο Pinamonti δίνει 7.00 και ακολουθούν οι Sanabria και Kouame με απόδοση 8.00. Από την άλλη, η περίπτωση να σκοράρει πρώτος ο Πιόντεκ για την Μίλαν δίνει απόδοση 6.00 και ακολουθούν οι Leao και Ρέμπιτς με αποδόσεις 7.00 και 8.00, αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Τζένοα  –  Μίλαν εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!


Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.