Τζέραρντ: «Παραλίγο να γίνω Έβερτον»Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε πρόσφατα ότι παραλίγο να γίνει οπαδός της Έβερτον. Ο θρύλος της Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της Σκωτσέικης Ρέιτζερς.

Όμως μας ανέφερε ή αποκάλυψε καλύτερα ένα περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να είναι μοιραίο για την υπόλοιπη ζωή του αλλά και καριέρα του. 


Πολύ απλά ο Τζέραρντ παραλίγο να αρχίζει να υποστηρίζει την μισητή αντίπαλο της Λίβερπουλ την Έβερτον. Συγκεκριμένα το 1986 παρακολούθησε ο 5χρόνος Στίβεν τον FA Cup ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μέρσισαιντ.

Ο Τζέραρντ είπε χαρακτηριστικά στο BT Sport’s τα εξής: ‘ Ο τελικός κυπέλλου ήταν ανάμεσα στην Έβερτον και την Λίβερπουλ το 1986.’ Και μας επισημαίνει ότι εκείνο το ματς τον επηρέασε και έγινε φίλαθλος και μετέπειτα παίκτης της Λίβερπουλ.

Ο Τζέραρντ συνεχίζει λέγοντας ότι: ‘ Η Έβερτον σκόραρε πρώτη και σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να υποστηρίξω τα ζαχαρωτά. Βέβαια το γυρίσαμε σε 3-1 και από εκείνη την στιγμή έγινα για πάντα Κόκκινος.’

Η ιστορία έμελλε να γράψει πως ο μικρός εκείνος 12 χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1998 θα έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ενώ το 2003 σε ηλικία 23 ετών φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο της ομάδας.