Τζιάμπος: «Προέχει ο ανθρώπινος παράγοντας»Τη δική του άποψη για τις ενέργειες που γίνεται από τα σωματεία στην Β’ κατηγορία, εξέφρασε χθες ο Χρίστος Τζιάμπος εκ μέρους της Αλκής σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας.

Αρχικά ο κ. Τζιάπος ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να παίζει κανείς με τον ανθρώπινο παράγοντα. Για την πρόταση που έγινε ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα σε αυτή τη φάση, ο κ. Τζιάμπος τόνισε: «Αναγκαστικά κάποιοι θα αδικηθούν αλλά αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί σε αυτή την κρίσημη καμπή που βρισκόμαστε και έχει να κάνει με την υγεία μας». 


Για το αν θα επηρεάσει ακόμα περισσότερο τις ομάδες το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο, ο κ. Τζιάμπος διερωτήθηκε αν θα επιστρέψει ο κόσμος ακόμα και αν αυτό επιτραπεί: «Το να συζητάμε για ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή είναι άτοπο. Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει όλους μας είναι η επιβίωση των σωματείων μας. Δεν θα αντέξουμε να κουβαλήσουμε μεγαλύτερο φορτίο από αυτό που ήδη κουβαλάμε και είναι αβάσταχτο. Γιατί τα σωματεία πρέπει να είμαστε εντάξει με τις οικονομικές μας υπορεώσεις», σημείωσε.

Αναφορικά με την πρόταση που υπάρχει για διακοπή της περιόδου, ο κ. Τζιάμπος ξεκαθάρισε πως είναι σωστό να δοθεί και μια οικονομική βοήθεια στα σωματεία για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, αφού και οι χορηγοί δεν υπάρχουν με αυτά τα δεδομένα.

Χρίστος Αποστολίδης