Ο στόχος της συγκομιδής βαθμών δεν επιτρέπει απώλειες στο ματς της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στη Λευκωσία δήλωσε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ, ο υπεύθυνος Τύπου επικοινωνίας της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος.

“Θα το χαρακτήριζα ντέρμπι των ομάδων που ανέβηκαν. Ήμασταν πέρσι μαζί στους πρωτοπόρους φέτος όμως θα είναι αλλιώς και πάμε υποψιασμένοι. Θα ναι δύσκολο ματς ουαί και αλίμονο αν υποτιμήσει κάποιος τον Ολυμπιακό… Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει να πουλήσουμε ακριβά τομάρι μας για να τους πάρουμε”.

Στην ομάδα, είπε, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την δύσκολη αυτή προσπάθεια της ομάδας, ώστε να επιτύχει το στόχο της νίκης.

Ο Χρίστος Τζιάμπος εξέφρασε παράπονο προς τους φίλους της ομάδας και τους κάλεσε να σηκωθούν από τον καναπέ και να μεταβούν το γήπεδο, για να βοηθήσουν την Αλκή.

 “Αν δεν ταξιδέψουν και σε αυτό το παιχνίδι να μας στηρίξουν πότε θα το κάνουν; Έχουμε ένα μικρό παράπονο από τον κόσμο. Πρέπει να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Έχει να κάνει και με την έδρα μας. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ άσχετα αν τα παιχνίδια είναι Κυριακή οχτώ το βράδυ, που σίγουρα είναι άβολα. Τους χρειαζόμαστε κοντά μας, χωρίς αυτούς δεν υπάρχουμε”.

Για την πορεία του Ολυμπιακού ο εκπρόσωπος της Αλκής είπε ότι: “Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Χρύση όπου έφτιαξε μια ομάδα με ομοιογένεια. Πιστεύω θα το παλέψει μέχρι τέλους όπως και εμείς. Διαφωνώ με όσους δεν υπολόγιζαν τον Ολυμπιακό. Και για μας λέγαν τα ίδια και για την Άχνα. Όπως είδαμε όμως δεν μπορεί πλέον κανένας να πει με σιγουριά πως πάει να πάρει τρίποντο”.