Β. Πάλμας: Παραιτήθηκε για να στηρίξει Νίκο Χριστοδουλίδη!

Την παραίτησή του από τη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω υπέβαλε χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο Βασίλης Πάλμας.

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Πάλμας αναφέρει πως η παραίτησή του υποβλήθηκε για καθαρά προσωπικούς λόγους και τίθεται σε ισχύ από τις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Με την επιστολή του εξέφρασε δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «τόσο για την άψογη, ειλικρινή και στενή συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, όσο και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου κατά την άσκηση των καθηκόντων μου».

«Παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως κυβέρνηση, όλο αυτό το χρονικό διάστημα καταφέραμε να πετύχουμε αναμφίβολα πολλά», προσθέτει ο κ. Πάλμας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που ο κ. Πάλμας ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε, η αποχώρησή του από τη θέση έχει σχέση με την επιλογή του να στηρίξει την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη, αλλά και να συμβάλει προς την κατεύθυνση της στήριξης αυτής της υποψηφιότητας από τη ΔΗΠΑ.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.