Βανδάλισαν πάρκο στον Στρόβολο – Αφαίρεσαν τα δάπεδα ασφαλείας και τα έκαψαν

Αγνωστοι βανδάλισαν το δημοτικό πάρκο παρά την οδό Αγίου Σεργίου (οικισμός Δάφνη), καταγγέλλει ο Δήμος Στροβόλου και απευθύνει εκ νέου έκκληση να επιδεικνύεται σεβασμός απέναντι στη δημόσια περιουσία, διότι αποτελεί κτήμα όλων των δημοτών και επισκεπτών Στροβόλου.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος, αναφέρει ότι ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Στροβόλου για το περιστατικό και προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι άγνωστοι, όπως αναφέρει, κατέστρεψαν την παιδική χαρά του πάρκου, αφού αφαίρεσαν τα δάπεδα ασφαλείας των παιχνιδιών, τα έριξαν σε σωρό και τα έκαψαν. Προσθέτει πως συνολικά έχουν καταστραφεί 172 τετραγωνικά μέτρα δαπέδου ασφαλείας και δυο κούνιες με ξύλινο σκελετό.

Μπορεί Να Είναι Εικόνα Εξωτερικοί Χώροι Και Δέντρο

Το κόστος αποκατάστασης της ζημιάς υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις €12.000,00, σημειώνει και προσθέτει ότι το συγκεκριμένο πάρκο έχει υποστεί πολλές φορές βανδαλισμούς και καταστροφές, ενώ ο Δήμος έχει κατά καιρούς ενημερώσει την Αστυνομία για λήψη μέτρων.

Τέλος, ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές και καλεί την Αστυνομία να προβαίνει σε συχνότερες περιπολίες για την πρόληψη τέτοιων παραβατικών συμπεριφορών και την αποτροπή του φαινομένου των βανδαλισμών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy