Βασίλης Ράλλης: Ένας «αυτοδίδακτος» τραγουδοποιός με μουσική χωρίς σύνορα και ταμπέλες.

Ένας ιδιαίτερα ταλαντούχο τραγουδοποιό και στιχουργό, ένα ανήσυχο πνεύμα που αν και αυτοδίδακτος ήδη η μουσική του πορεία διαγράφεται εξαιρετικά φωτεινή, όπως μπορώ να πω και για τον ίδιο ως άνθρωπο.

Ο Βασίλης Ράλλης από τη Πάτρα, παίρνει τις αποσκευές του και έρχεται το 2016 στην Αθήνα όπου κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο “Ανησυχία, Αταξία και Ανασφάλεια” έναν πειραματικό-ψυχεδελικό δίσκο με επιρροές από Βαλκάνια, ρεμπέτικο και διάφορα άλλα είδη. Το 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο δίσκο με τίτλο ”Πρώτη μέρα του χρόνου” έναν rock δίσκο με πολλές συνεργασίες όπως Ψαραντώνης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Κος Κ,Frank [Panx Romana].

Aπό το 2018 και μετά κυκλοφόρησε διαδικτυακά κάποια singles όπως Το Μαράζι, Σιγαλιά, Ρανταπλάν, Ούμπα Πα, Που Κοιμάσαι τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο τρίτο album ”Σιγαλιά” με επιρροές από punk, folk, country, pop, rock και το 2021 μας παρουσιάζει τον τέταρτο του δίσκο με τίτλο « ”Χωρίς εισιτήριο”, αμιγώς hip-hop με rap, funk, reggae, dubstep στοιχεία , ενώ παράλληλα δημιουργεί δύο ταινίες μικρού μήκους ”Με λένε άνθρωπο” και ΄΄Ο ανθός”.

O Bασίλης Ράλλης είναι ένας τραγουδοποιός του σήμερα χωρίς μουσικά σύνορα και ταμπέλες. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, ενώ έχει και αμέτρητες live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα, κοντά μας θα είναι και ο καινούριος δίσκος με τίτλο ”Πόλη πρέζα”, που όπως λέει και ο ίδιος δεν απευθύνεται σε ραδιόφωνα, διαφωνούμε πάνω σε αυτό-θα τα βρούμε στη συνέχεια.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.