Βαξεβάνης στον Άστρα για Παρακολουθήσεις: Στοιχεία συνδέουν το γραφείο Μητσοτάκη και το γραφείο Αβ. Νεοφύτου (ηχητικό)

Ελλάδα και Κύπρος, εκτός από αδελφοί λαοί φαίνεται ότι είναι και αδελφοί στις παρακολουθήσεις δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Κώστας Βαξεβάνης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Μεσημβρινή Έκδοση του Άστρα, φαίνεται ότι υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις που συνδέουν το γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και το γραφείο του προέδρου του ΔΗΣΥ, στην υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Σύμφωνα με τον εκδότη της εφημερίδας ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, Έλληνας επιχειρηματίας που σχετίζεται με το σύστημα παρακολούθησης κατέβηκε, σαν απεσταλμένος φίλου του από το Μέγαρο Μαξίμου στην Κύπρο, αναζητώντας δικηγόρο και συνδέθηκε με κύπριο δικηγόρο που έχει άμεση σχέση, τόσο με τον Έλληνα Πρωθυπουργό όσο και με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, σε μια περίοδο που έτυχε να ξεκινούν παρακολουθήσεις και να εξάγονται στην Ελλάδα.

Αν αυτό δεν είναι ένδειξη για να ξεκινήσει ποινική έρευνα τότε τί είναι, διερωτήθηκε ο Έλληνας δημοσιογράφος.
Παράλληλα επεσήμανε ότι τόσο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας όσο και ο Πρόεδρος της Κύπρου έχουν την υποχρέωση με βάση το νόμο και το σύνταγμα να συλλάβουν αυτούς που έχουν το όποιο λογισμικό τύπου Predator, κατασκοπεύουν πολίτες, χειραγωγούν την κοινή γνώμη και απειλούν το πολίτευμα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.