Βεβαιότητα για ενίσχυση των σχέσεων με το ΗΒ, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγ. Νάπας

Τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν οι σχέσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου στον Υπατο Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου είχε στο γραφείο του, σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Υπατο Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο Irfan Siddiq.

Προστίθεται ότι «στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε εκτενής ενημέρωση του κ. Siddiq από τον Δήμαρχο για την Αγία Νάπα κυρίως πάνω σε θέματα που αφορούν την τουριστική βιομηχανία, τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο Δήμο ή που βρίσκονται σε εξέλιξη».

Επίσης, προστίθεται, «ο νέος Υπατος Αρμοστής ενημερώθηκε για τις επιπτώσεις που επέφεραν η πανδημία του κορωνοϊού και ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία αλλά και για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, έτσι ώστε να συνεχίσει ομαλά η λειτουργία και η αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου».

Ο κ. Ζαννέττου ενημέρωσε επίσης τον κ. Siddiq «για τη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ του Δήμου και της Ύπατης Αρμοστείας». Ταυτόχρονα, «εξέφρασε τη βεβαιότητα για την συνέχιση και την περαιτέρω ενίσχυση των παραγωγικών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών κυρίως στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.