Βγήκαν τα όπλα από τα θηκάρια στον ΔΗΣΥ για τη δημαρχία της Πάφου

Ο βουλευτής ΔΗΣΥ Πάφου διαβεβαίωσε ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του

Βγήκαν τα όπλα από τα θηκάρια στον ΔΗΣΥ, με τον βουλευτή Πάφου Κωστάκη Κωνσταντίνου να εξαγγέλλει για ακόμη μια φορά -αυτή τη φορά από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής- την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Ο Κ. Κωνσταντίνου έριξε πυρά προς τους πάντες αφήνοντας ξεκάθαρα να νοηθεί ότι ασκούνται πιέσεις για να ανακαλέσει την υποψηφιότητά του, ενδεχόμενα και από τα ανώτατα δώματα του κόμματος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «έχω ήδη εξαγγείλει την υποψηφιότητά μου για τη δημαρχία της Πάφου. Τόσο από αγάπη για την πόλη μου… όσο και από την ισχυρή θέληση του μεγάλου κοινωνικού ρεύματος που με στηρίζει. Για να μπει ένα τέλος σε ετσιθελικές πρακτικές, λαϊκίστικες εξάρσεις και αυτοκρατορικές αντιλήψεις που κάποιοι θέλησαν να εισάγουν στη δημόσια ζωή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δηλώνω από αυτό το βήμα -και αυτό αφορά τον κάθε αποδέκτη- ότι η υποψηφιότητά μου είναι οριστική και αμετάκλητη. Απαντώ σε σκόπιμες δηλώσεις και προσεγγίσεις τρίτων, οι οποίοι καθημερινά μεταφέρουν φημολογίες περί του αντιθέτου».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο ο κ. Κωνσταντίνου ήρθε σε δημόσια και απευθείας ρήξη με τον νυν δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος, κατά τη συνεδρία της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων. Τότε είχε κατηγορήσει τον Φαίδωνα Φαίδωνος για αρχομανία, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να ειρωνεύεται έναν άνθρωπο που τον έκανε «στρατά» στα πρώτα του πολιτικά βήματα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Φαίδωνος διετέλεσε για χρόνια κοινοβουλευτικός συνεργάτης του κ. Κωνσταντίνου.

Γιάννης Κακαρής

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.