Βίασαν ανήλικο αγόρι στη Θεσσαλονίκη και το βιντεοσκόπησαν

Σοκάρει η υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης από δύο άνδρες που φέρονται μάλιστα να βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαιη πράξη.Την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανηλίκου από δύο αλλοδαπούς στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης ερευνούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Οι δύο άνδρες, 24 και 28 ετών, σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ, φέρονται μάλιστα να εκβιάσαν τον ανήλικο πως θα δημοσιοποιήσουν βίντεο το οποίο τράβηξαν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής του κακοποίησης.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν του δύο αλλοδαπούς που ασέλγησαν σε βάρος του ανήλικου ομοεθνή τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, βιασμό, αρπαγή ανηλίκων, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Όπως κατήγγειλε ο ανήλικος το προηγούμενο Σάββατο, οι δύο άνδρες, τον οδήγησαν σε κατάστημα στην Μενεμένη, όπου εργαζόταν ο 24χρονος και με τη χρήση βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει συγγενικό του πρόσωπο, για να τους καταβάλει χρήματα ώστε να τον απελευθερώσουν.

Εκεί στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ασκώντας του σωματική και ψυχολογική βίας τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό και τον απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό αν μιλούσε για όσα του έκαναν.

Λίγο αργότερα τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του ενώ ο 28χρονος φύλαγε τσίλιες για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Μετά από αυτό οι δράστες τον μετέφεραν σε σπίτι στην ίδια περιοχή, όπου τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του, και το απόγευμα της Κυριακής 3/11 απελευθέρωσαν αφού πήραν χρήματα από συγγενή του.

Μετά τη σύλληψη των δραστών στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο με το πορνογραφικό υλικό.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.