Βιασμός στη Θεσσαλονίκη-Καταθέτει η Γεωργία: «Θέλω να βρω το δίκιο μου» (Βίντεο)


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, με έχει συγκινήσει. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου. Θέλω να δικαιωθώ» με αυτά τα λόγια η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της μετά από πάρτι που διοργανώθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπο της, εισερχόμενη στο Δικαστικό Μέγαρο για να καταθέσει εκ νέου ενώπιον της 5ης ανακρίτριας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η 24χρονη Γεωργία παρουσία ψυχολόγου, κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για όσα είχε αναφέρει στις προηγούμενες τρεις καταθέσεις της (δύο στην αστυνομία και μία στην ανακρίτρια), προκειμένου να «φωτιστούν» πτυχές της υπόθεσης.

Πριν από μία ακριβώς εβδομάδα, όταν η 24χρονη κατήγγειλε δύο ακόμη άτομα, πλην του 27χρονου – που κατέστη ήδη κατηγορούμενος και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- αναγνωρίζοντας τον έναν εξ αυτών.

Εκτός από την 24χρονη, την πόρτα της ανακρίτριας είναι προγραμματισμένο να περάσουν τρία ακόμη άτομα από το περιβάλλον της. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο ρεβεγιόν αλλά εκείνη έφυγε μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του. Οι δύο τελευταίοι ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Στο μεταξύ, εν αναμονή των τοξικολογικών αποτελεσμάτων βρίσκεται η ανακρίτρια για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση.

Πηγή: www.rosa.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.