Βήμα βήμα με τον Αλέξη Σοφοκλέους και τις Αλκυονίδες

Μια  πεζοπορία  αφιερωμένη στη μνήμη της Γεωργίας Πολυβίου, 

Προέδρου των Αλκυονίδων 2005-2021

 

Το Σάββατο   9 Απριλίου 2022 στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Βήμα βήμα την Κύπρο» το φιλανθρωπικό σωματείο Αλκυονίδες μαζί με τον εθελοντή πεζοπόρο Αλέξη Σοφοκλέους διοργανώνουν την πεζοπορία «Βήμα βήμα με τις Αλκυονίδες για έναν καλύτερο κόσμο με περισσότερα χαμόγελα» η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Γεωργίας Πολυβίου, Προέδρου των Αλκυονίδων 2005-2021. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να λάβουν μέρος στην πεζοπορία είτε διανύοντας όλη τη διαδρομή είτε μέρος αυτής. Στον χώρο εκκίνησης ή τερματισμού οι εθελοντές μπορούν να προμηθευτούν το δελτίο εισφοράς/συμμετοχής αξίας €10, €20, €50 και να παραλάβουν δωρεάν ένα καπελάκι με το λογότυπο του Σωματείου.

 

Η πεζοπορία θα λάβει χώρα στη Λευκωσία. Η εκκίνηση θα γίνει από το Κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στη Λεωφόρο Κυρηνείας στο Πλατύ Αγλαντζιάς στις 9:30 π.μ.   και ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Ελευθερίας στις 12:30 μ.μ..  

 

Διαδρομή: Λεωφ. Κυρηνείας – Λεωφ. Λεμεσού – Αρμενίας – Ιφιγενείας – Μακάρειο Νοσοκομείο – Κορυτσάς (μπροστά από Μακάρειο) – Αθαλάσσας – Προεδρικό Μέγαρο – Δημοσθένη Σεβέρη – Ευαγόρου κατευθείαν προς Πλατεία Ελευθερίας. Για όσους/ες ενδιαφέρονται να περπατήσουν μέρος της διαδρομής, σημείο συνάντησης στο τέρμα της οδού Κορυτσάς, δίπλα από το Μακάρειο Νοσοκομείο και τα γήπεδα αντισφαίρισης.

 

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. 

 

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για οικονομική στήριξη οικογενειών, ατόμων και ιδιαίτερα παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και φτώχειας. Η παρουσία και η στήριξη από όλους τους πολίτες είναι σημαντική.

 

Εισφορές μπορούν να γίνουν με τους πιο κάτω τρόπους:

  • Αγορά δελτίου εισφοράς/συμμετοχής  €10, €20, €50 στην αφετηρία ή τον τερματισμό της πεζοπορίας  (Α.Α. 4/2022)
  • Μέσω JCC 
  • Τράπεζα Κύπρου: CY66 0020 0106 0000 0001 0152 7200

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Σωματείου www.alkionides.org,cy, στο Facebook, στο τηλέφωνο 99099092 ή στέλνοντας μήνυμα  στην  ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] 

 

Οι Αλκυονίδες ευχαριστούν ιδιαίτερα τους χορηγούς τους  για τις εισφορές  που έκαναν για την εκδήλωση.  

 

Χορηγοί της εκδήλωσης

Τράπεζα Κύπρου, ΟΠΑΠ, EY Cyprus Ltd, Όμιλος Χαρ. Πηλακούτας

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy