ΒΙΝΤΕΟ από τις επιθέσεις ανηλίκων εναντίον διανομέων φαγητού – Τι ανέφερε στον «D» ο Εκ.Τύπου της Αστυνομίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών διανομέων φαγητού που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στην επαρχία Λευκωσίας.

Μιλώντας στο dialogos.com.cy, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε ότι επιθέσεις σημειώθηκαν στις 12 Φεβρουαρίου, στις 13 Ιανουαρίου όπου υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ διανομέων και ανηλίκων, ενώ ακόμη μια περίπτωση είναι εις γνώση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, στην συμπλοκή που σημειώθηκε στις 13 Ιανουαρίου σε χώρο στάθμευσης, ενεπλάκησαν και περίπου 15 γονείς, ενώ συνελήφθη 52χρονος εναντίον του οποίου θα ασκηθεί ποινική δίωξη.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας 28χρονος, ενώ ενώ άλλα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 14-16 ετών μετέβησαν στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για εξετάσεις.

Κληθείς να σχολιάσει για το αν οι ανήλικοι ανήκουν σε κάποιο οργανωμένο σύνολο ή αν όπως φαίνεται, πρόκειται για ρατσιστικές επιθέσεις, ο κ. Αντρέου αρκέστηκε να αναφέρει ότι «η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα».

Όπως είπε, οι νεαροί αρνούνται κάθε ανάμειξη και δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή, εξήγησε ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί όσον αφορά το ανακριτικό έργο, αφού πρόκειται για ανήλικα πρόσωπα.

Ερωτηθείς για το πώς η Αστυνομία θα προλάβει παρόμοια περιστατικά, ο κ. Ανδρέου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αυξήθηκαν τα περίπολα στην περιοχή της Λευκωσίας. Για όσους προκύψουν στοιχεία θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Στόχος της Αστυνομίας είναι να κοπεί το θέμα άμεσα».

Δείτε τα σχετικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα:

 

Άντρος Ιωάννου

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy