Βίντεο: Δείτε την γκάφα του Τραμπ κατά την είσοδό του στο προεδρικό αεροσκάφος

Ένα συγκλονιστικό «faux pas» του Αμερικανού προέδρου - Ο Τραμπ δεν μπήκε καν στον κόπο να κλείσει την ομπρέλα του - Προσπάθησε να την περάσει ανοιχτή

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν καταδέχτηκε να κλείσει την ομπρέλα λίγο πριν εισέλθει στο προεδρικό αεροσκάφος «Air Force One» με τους χρήστες των social media να τον χλευάζουν επικρίνοντας δριμύτατα την κίνηση αυτή.


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε την Ιντιανάπολη στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας το περασμένο Σάββατο.

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά του αεροσκάφους υπό βροχή κρατούσε μία ομπρέλα που τελικά στάθηκε για τον ίδιο σοβαρό εμπόδιο.

«Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε ότι βλέπετε έναν γέρο να δημιουργεί πρόβλημα ακόμα και μ’ ένα καθημερινό πρόβλημα», σχολιάζει ο γερμανικός Τύπος.

Το επίμαχο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου απεικονίζει τον Τραμπ να παρατάει όπου βρει την ομπρέλα του αφού προσπάθησε ενώ ήταν ανοιχτή να την βάλει μέσα στο αεροσκάφος. Κι επειδή ο κόπος του ήταν μάταιος,την παράτησε όπου βρήκε.


Αλλά και ο άνδρας που τον ακολούθησε μεταφέροντας πράγματα δεν θεώρησε απαραίτητο να την κλείσει. Υπήρξε ένας τρίτος άνδρας – αυτή τη φορά από την ασφάλεια του Τραμπ- που έδωσε λύση στο εξαιρετικά πολύπλοκο θέμα….

Το Twitter πήρε «φωτιά» όπως ήταν αναμενόμενο: «Μου θυμίζει πώς αντιμετωπίζει τις συζύγους του», δήλωσε ο χρήστης Jonny.

«Πάρα πολύ τεχνολογία για να την κατανοήσει ένας γέρος», υποστηρίζει ο χρήστης Pedro Ventura.
«Ζητάτε πάρα πολλά εάν περιμένετε από αυτόν να κλείσει την ομπρέλα», γράφει ο χρήστης ChuckWendig.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.