Βίντεο: Καβγάς και… γροθιές στην τουρκική Βουλή μεταξύ ΑΚΡ και CHP

Σε γροθιές κατέληξε νέος καβγάς μεταξύ βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, με επικεφαλής τον Υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP.

Κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2022 στην Γενική Συνέλευση της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP Οζγκιούρ Οζέλ αντάλλαξαν με τον Τούρκο Υπουργό βαριές εκφράσεις και ύβρεις μεταξύ τους.


Ο Τούρκος Υπουργός εξοργίστηκε όταν ο Οζγκιούρ Οζέλ του είπε “να μην κάνει το τσακάλι χειροκροτώντας τον εαυτό του κάνοντας ότι χειροκροτάει τους ήρωες”. Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης ζήτησε από τον Οζέλ να πάρει πίσω τον λόγο του, ωστόσο εκείνος δεν τον πήρε και προκήθηκαν εντάσεις.

Ο Σοϊλού προχώρησε προς τον Οζέλ και τότε μπήκαν στην μέση και οι άλλοι βουλευτές και άρχισαν τα γρονθοκοπήματα. Ο Οζέλ είπε στον Σοϊλού “έχουμε μια κλινική περίπτωση”. Ο Σοϊλού απάντησε στον Οζέλ: “Κάθαρμα, εσύ είσαι το τσακάλι”. Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι θα πάει στο δικαστήριο, προσθέτοντας “θα σου κάνω μήνυση”.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.