Βίντεο: Σε κλίμα συγκίνησης και περηφάνειας ψήφισε ο Αν. Μαυρογιάννης – Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του

 

Μήνυμα ενότητας κι αλληλεγγύης έστειλε από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε στο Γ’ Δημοτικό σχολείου Αγλαντζιάς ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Lena Shamoun τα παιδιά του, Διομήδη κι Αθηνά και πλήθος φίλων και υποστηρικτών.

MAVROGIANNIS EKLOGES 10

Άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα στην Αγλαντζιά όπου κατοικώ εδώ και 36 χρόνια, είπε ο κ. Μαυρογιάννη, εκφράζοντας την ελπίδα όλοι οι πολίτες να κάνουν το ίδιο, γιατί «η Δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή. Δεν είναι απλώς διαδικασία, είναι η ανάληψη  από τους πολίτες του καθήκοντός τους, της ευθύνης τους για ν’ αλλάξουν τον τόπο».

«Στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας, ένα μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης, δεν είναι η ώρα για να υπάρχουν διαχωρισμοί στον τόπο μας, είναι η ώρα της ενότητας, η ώρα να γυρίσουμε σελίδα για μια νέα ενωμένη, ευρωπαϊκή Κύπρο που θα μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της και να φτιάξει το αύριο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.  Καλή ψήφο σε όλους». Ερωτηθείς εάν είναι αισιόδοξος, είπε πως είναι πολλοί αισιόδοξοι και πως όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως θα είναι νικητές»

Η σύζυγος του υποψηφίου, Lena Shamoun, κληθείς από τους δημοσιογράφους να σοχλιάσει τον αγώνα του κ. Μαυρογιάννη, είπε πως αυτός δεν είναι από προσωπικές φιλοδοξίες ή από αγώνα για δημοφιλία. Μάλιστα σε έντονα συγκινησιακό ύφος, είπε πως το κάνει για το καλό της Κύπρου και είναι σίγουρη πως θα δώσει με ανιδιοτέλεια τον εαυτό του στην πατρίδα.

MAVROGIANNIS EKLOGES 9

Κληθείς από δημοσιογράφο να σχολιάσει την αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκκου Αναστασιάδη το πρωί για την ανάρτηση της Καίτης Κληρίδου όσον αφορά τις Προεδρικές εκλογές, κι αν αυτή η δήλωσή του δείχνει «πολιτικό ήθος», ο Ανδρέας Μαυρογιάννης απάντησε «όχι», με τον κόσμο να χειροκροτεί.

MAVROGIANNIS EKLOGES 11 MAVROGIANNIS EKLOGES 10 MAVROGIANNIS EKLOGES 14 MAVROGIANNIS EKLOGES 13 MAVROGIANNIS EKLOGES 7 MAVROGIANNIS EKLOGES 2 MAVROGIANNIS EKLOGES 1

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy