ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της επίθεσης στα γραφεία της ΕΔΕΚ

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταγράφηκε η χθεσινή επίθεση στα γραφεία της ΕΔΕΚ.

Όπως μπορείτε να δείτε, άγνωστοι πλησιάζουν το οίκημα, σπάζουν τη γυάλινη πρόσοψη και ρίχνουν φωτοβολίδα εντός του κτηρίου.

Σιζόπουλος: «Υπήρχε σκοπιμότητα, είχαμε πληροφορίες…»

Υπήρχε σκοπιμότητα και η ΕΔΕΚ είχε πληροφορίες ότι πιθανόν να γινόταν στόχος, σχολίασε στον ΑΣΤΡΑ ο Μαρίνος Σιζόπουλος αναφερόμενος στην επίθεση που έγινε χθες στα γραφεία του κόμματος.

Ο κύριος Σιζόπουλος ανέφερε ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι κάποιοι που αποχώρησαν από την Βουλή κινήθηκαν προς τα γραφεία της ΕΔΕΚ όπου έγιναν τα έκτροπα.

Σημείωσε ότι θα παραμείνουν νηφάλιοι και πρόσθεσε ότι τέτοιες ενέργειες δεν εκφοβίζουν την ΕΔΕΚ και δεν την τρομοκρατούν.

ΔΕΟΚ: Η τρομοκρατική επίθεση από φασίστες του ΕΛΑΜ και της ΕΟΚΑ Β δεν μας φοβίζει

«Η τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της ΕΔΕΚ από φασίστες του ΕΛΑΜ και της ΕΟΚΑ Β δεν μας φοβίζει», τονίζει μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η ΔΕΟΚ.

Αναλυτικά:

«Η Δημοκρατία ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται. Αντί να οχλαγωγούν και να προβαίνουν σε βανδαλισμούς στα γραφεία του κόμματος της δημοκρατικής αντίστασης ας απολογηθούν στον Κυπριακό λαό για την τραγωδία που προκάλεσαν στην πατρίδα μας αυτοί και ο μεγαλοφασίστας «ήρωας» ηγέτης τους.

Το σύνθημα «Διγενή ζεις και μας καθοδηγείς» που ακούστηκε στην ψεσινή φασιστοσυγκέντρωση δεν εκφράζει μόνο τους ίδιους αλλά και τους αττίλες που κατέχουν την μισή μας πατρίδα.

Πράγματι χωρίς την δράση του «μεγάλου ήρωα» Γρίβα Διγενή δεν θα κατάφερναν ποτέ να κουρσέψουν την Κύπρο και να σταμπάρουν με τη σημαία της ντροπής τον ματωμένο Πενταδάκτυλο».

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.