Βλέπει “αναρχία” ο Νουρής στην εκδήλωση στήριξης προς πρόσφυγες στο κέντρο υποδοχής ΠουρνάραΣυνεχίζει την τακτική του να επιτίθεται σε όσους εκφράζουν στήριξη σε πρόσφυγες ο Υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος χαρακτηρίζει κάνει λόγο για αντιεξουσιαστές για όσους εξέφρασαν τη στήριξη τους στους έγκλειστους στο χώρο φιλοξενίας στο Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμηθιά.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι όσοι έλαβαν μέρος στη χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο ήταν υποκινούμενοι και θέλουν να εκτροχιάσουν την κατάσταση.

Ο Υπουργός Εσωτερικών είπε ότι η Κυβέρνηση του θέλει να φιλοξενήσει στην Κύπρο, μόνο όσους σέβονται τους κανονισμούς που ισχύουν και ότι σε θα επιτρέψει να συνεχιστούν φαινόμενα αναρχίας στη χώρα, κατά τον ίδιο.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι “όσοι δεν τιμούν την χώρα που τους φιλοξενεί, δεν έχουν ούτε χώρο, ούτε λόγο να παραμένουν. Θα επαναπατριστούν με ασφάλεια μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, όσες φωνασκίες και όσες αντιδράσεις και αν υπάρξουν”.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς του Υπουργείου, “η εκδήλωση των λεγόμενων αντιεξουσιαστών “antifa Λευkosa” όπως αυτοαποκαλούνται, έξω από το Κέντρο υποδοχής Πουρνάρα στη Κοκκινοτριμιθιά πρέπει να προβληματίσει”.

“Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστούν φαινόμενα αναρχίας στη χώρα μας. Δεν θέλουμε να δούμε άλλες περιοχές της πατρίδας μας να γκετοποιούνται. Την ώρα που κάνουμε υπερπροσπάθεια για τη διαχείριση του τεράστιου αριθμού μεταναστών στη χώρα μας, με επίσπευση των διαδικασιών εξέτασης αιτήσεων ασύλου και εντατικοποίηση των επιστροφών στις χώρες καταγωγής τους, κάποιοι υποκινούμενοι θέλουν να εκτροχιάσουν την κατάσταση”, ισχυρίστηκε.