Βόλεϊ: Τα διαρκείας της Νέας Σαλαμίνας

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για το τμήμα Ανδρών πετόσφαιρας της Νέας Σαλαμίνας, έχει ξεκινήσει. Όσοι φίλοι του σωματείου ενδιαφέρονται για αγορά εισιτηρίου, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του πετοσφαιρικού τμήματος, τονίζεται στην ανακπίνωση.

Αναλυτικά: 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της “N. Papas Group” Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ενημερώνει τους φίλους του σωματείου μας ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας Ανδρών του τμήματος μας.

Όσοι φίλοι του σωματείου μας επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με τα μέλη του συμβουλίου πετόσφαιρας της ομάδας μας.

Τονίζουμε ότι με βάση τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για την προσέλευση θεατών σε εσωτερικούς αθλητικούς χώρους θα είναι δυνατή η προσέλευση θεατών μόνο με προπώληση εισιτηρίων, καθώς δεν θα επιτρέπεται η λειτουργία ταμείων στις εισόδους των σταδίων την μέρα διεξαγωγής του αγώνων.

Καλούμε λοιπόν τους απανταχού Σαλαμιναίους να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας στηρίζοντας την ομάδα μας τόσο με την παρουσία τους στους εντός έδρας αγώνες όσο και οικονομικά σε μια δύσκολη χρονιά όπως θα είναι η φετινή.

Σαλαμιναίε, Σαλαμιναία το παιχνίδι το κερδίζεις ΕΣΥ!

Πάρε την θέση σου δίπλα στην αγαπημένη μας Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου!