«Βολές» Αχιλλέα κατά Χριστοδουλίδη για τα μηνύματα – «Εύχομαι να παραστεί σε κάποιο debate…»

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

«Θα ήθελα ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με πολιτικούς όρους. Δυστυχώς, φαίνεται ξανά πως ο κ. Χριστοδουλίδης, αντί να εκτελεί με αίσθημα ευθύνης τα καθήκοντα του ως ΥΠΕΞ, είχε προτεραιότητα τις διεργασίες για τις προεδρικές εκλογές και πώς να πλήξει ένα ενδεχόμενο πολιτικό αντίπαλο», ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία, Αχιλλέας Δημητριάδης.


Αναλυτικά:

Ήδη από τον Οκτώβριο του 2020, αντί να εξετάσει μια δική μου πρόταση προς τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ Ζ. Μπορέλ, εν μέσω πανδημίας για δημιουργία Δικοινοτικού Νοσοκομείου στην νεκρή ζώνη, έγραφε ειρωνικά σχόλια, απαξιώνοντας την εισήγηση μου.

Τον Ιούλιο του 2021, αντί να ασχολείται με τις υποθέσεις του Υπουργείου του, έγραφε συκοφαντικά σχόλια και χυδαιότητες εις βάρος μου.


Η ενασχόληση μου με τα ανθρώπινα δικαιώματα συνδέθηκε με τη διεκδίκηση του δικαιώματος στην περιουσία και την επιστροφή των προσφύγων στα σπίτια τους.

Σε αυτό τον τομέα η Κύπρος – και με τη δική μου συμβολή – πέτυχε να σημειώσει νίκες κατοχυρώνοντας το δικαίωμα του ιδιοκτήτη στην περιουσία του, κάτι που αποτελεί σημαντική παράμετρο στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού.

Εύχομαι ο κ. Χριστοδουλίδης να παραστεί σε κάποιο debate για να έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με επιχειρήματα την ουσία των πολιτικών μας διαφορών».


Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μηνύματα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Πολίτης», ο Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον Αχιλλέα Δημητριάδη γράφοντας «Ώσπου να του πούνε ότι δεν θα είναι υποψήφιος θα προτείνει να αναγνωρίσουμε το ψευδοκράτος».

Σε μια άλλη περίπτωση, έγραψε ότι «είναι ένας ψέυτης με μοναδική έγνοια να βγάλει λεφτά»

4340367586821990 Image

4340368007566994 Image

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.