Βολές αστυνομικών κατά της ΚΟΠ – Αποτυχημένη η κάρτα φιλάθλου λέει ο εκπρόσωπος τους

Πυρά προς διάφορες κατευθύνσεις εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, σχολιάζοντας τα χθεσινοβραδινά επεισόδια πριν αλλά και μετά την απόφαση για αναβολή του αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Μιλώντας στη Μεσημβρινή Έκδοση του Άστρα ο Νίκος Λοϊζίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «εάν θέλουν κάποιοι ας αναλάβουν τις ευθύνες για τα φέρετρα που έρχονται», σημειώνοντας πως εάν τα μέλη της Αστυνομίας χρησιμοποιούσαν ανάλογη βία οι συνέπειες θα ήταν μη αναστρέψιμες και σίγουρα θα υπήρχαν νεκροί.

Χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός ότι η ΚΟΠ δεν απάντησε στις 3 επιστολές που απέστειλε ο Αρχηγός της Αστυνομίας σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών συγκεκριμένων ομάδων. Πρότεινε την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, την πώληση μόνο 1000 εισιτηρίων σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στα εκτός έδρας παιχνίδια όπως και την αποστολή μητρώου τους στην Αστυνομία. Κάλεσε μάλιστα τα σωματεία να υιοθετήσουν αυτή την πρόταση, κάνοντας λόγο για οικονομικά συμφέροντα που μπαίνουν μπροστά.

Ο κ. Λοϊζίδης χαρακτήρισε παράλληλα αποτυχημένη τη νομοθεσία για την κάρτα φιλάθλου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.