Βουλευτικές: Άρχισε η ψηφοφορία για ανάδειξη αντιπροσώπων των θρησκευτικών ομάδων

Αρχισε κανονικά η ψηφοφορία στις 7 το πρωί για την ανάδειξη αντιπροσώπων των Θρησκευτικών ομάδων των Μαρωνιτών και των Λατίνων και στα 16 εκλογικά κέντρα που αφορούν στη συγκεκριμένη εκλογή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Γενικού Εφόρου Εκλογών.

Όπως αναφέρεται, η ψηφοφορία άρχισε στις 7.00 το πρωί και θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ενώ ύστερα από διακοπή μιας ώρας, η ψηφοφορία θα επαναρχίσει στη 1.00 μ.μ. και αναμένεται να λήξει κανονικά στις 6.00 μ.μ.

Προστίθεται ότι η διαλογή και καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών και Λατίνων θα γίνει στα ίδια τα εκλογικά κέντρα υπό την εποπτεία των προεδρευόντων υπαλλήλων.

Σημειώνεται ότι η ανακήρυξη των επιτυχόντων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 31 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», στις 12 το μεσημέρι.

Τέλος, το Γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών υπενθυμίζει ότι ο Αντιπρόσωπος της Θρησκευτικής  Ομάδας των Αρμενίων έχει εκλεγεί άνευ ψηφοφορίας στο αξίωμα καθότι δεν είχε προταθεί άλλος ανθυποψήφιος.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.