Η Βουλή ενέκρινε ομόφωνα τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό του ΚΟΑ

Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Βουλή το νομοσχέδιο «Ο περί Συμπληρωματικού Προϋπολογισμού του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Νόμος (Αρ. 1) του 2022».

Σκοπός του νόμου είναι η έγκριση πληρωμής από τον λογαριασμό του ΚΟΑ συμπληρωματικών πιστώσεων ύψους €5.868.400, για τη διενέργεια δαπανών για σκοπούς για τους οποίους η πρόνοια που περιλήφθηκε στον προϋπολογισμό του οργανισμού για το έτος 2022 είναι ανεπαρκής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα κατατεθέντα στοιχεία, οι συμπληρωματικές πιστώσεις που απαιτούνται αφορούν κυρίως στα ακόλουθα: εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου Λεμεσού (€4.000.000), επιχορηγήσεις αθλητικών φορέων για την κάλυψη χαριστικών παροχών σε αθλητές (€420.000) και προπονητές (€115.000) που είχαν αξιόλογες επιδόσεις στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και σε παγκόσμια πρωταθλήματα, υλοποίηση εξωτερικών βελτιωτικών έργων στο στάδιο ΓΣΖ (€600.000) και αγορά επίπλων και εξοπλισμού ιδιόκτητων αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα για τις ανάγκες του Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Λεμεσού (€500.000).

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.