Η Βουλή θα ακολουθήσει διαδικασία για καταγγελία Ατταλίδου κατά Θεμιστοκλέους

Η Βουλή ανακοίνωσε ότι άμεσα θα ακολουθηθεί αυστηρά η ενδεδειγμένη  διαδικασία ως προνοείται από τον κώδικα και το πλαίσιο δεοντολογίας έπειτα από καταγγελία της βουλευτή Αλεξάνδρας Ατταλίδου, με αφορμή σχόλια του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Όπως αναφέρει η Βουλή έπειτα από καταγγελία που δέχθηκε η Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων, από τη βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Αλεξάνδρα Ατταλίδου, με αφορμή σχόλια του ανεξάρτητου βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, “ενημερώνουμε ότι άμεσα θα ακολουθηθεί αυστηρά η ενδεδειγμένη  διαδικασία ως προνοείται από τον κώδικα και το πλαίσιο δεοντολογίας”.

Ακόμη μία χυδαία παρέμβαση στα ΜΚΔ από τον βουλευτή, Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τον συγκεκριμένο, ο οποίος αρέσκεται στο να επιτίθεται προσβλητικά σε βουλευτές και σε πολίτες που διαφωνούν μαζί του.

Αυτή τη φορά ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που πέρασε από ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ με ένα εμετικό και απαράδεκτο τρόπο σχολίασε τα όσα κατήγγειλε η Βουλεύτρια του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, σχετικά με την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τις «θεραπείες μεταστροφής».

Πιο κάτω το προσβλητικό σχόλιο του εν λόγω κύριου που «κοσμεί» τα έδρανα της Βουλής:

Themistokleous

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy