Βρετανοί τουρίστες τιμήθηκαν με το τίτλο του «Πρέσβη Τουρισμού Αγίας Νάπας» για τις 50 και 25 επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας Αγίας Νάπας Αθως Γεωργίου τίμησε με τον τίτλο του «Πρέσβη του Τουρισμού Αγίας Νάπας» και με αναμνηστική πλακέτα για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους, τρεις Βρετανούς τουρίστες.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν το ζεύγος Anthony και Jean Bartlett, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Αγία Νάπα για τις διακοπές τους 50 φορές και η Diane Arlott που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια 25 επισκέψεις.

Ο κ. Γεωργίου ευχαρίστησε τους τιμώμενους για την προτίμηση τους στην Αγία Νάπα, ανέφερε ότι «η απονομή της ανώτατης διάκρισης, είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Δήμος για να εκφράσει την εκτίμησή του προς τα πρόσωπά τους για την έμπρακτη αγάπη τους».

Ανέφερε ακόμα ότι «οι 50 και οι 25 επισκέψεις στην Αγία Νάπα δείχνουν με τον πιο έμπρακτο και πειστικό τρόπο το μέγεθος της αγάπης που έχουν για το τουριστικό θέρετρο και αποτελεί τον καταλύτη και την πιο τρανή ένδειξη για την ανάδειξή της ως ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου».