Βroadband HomeΒox από την epic

Internet στο σπίτι μέχρι 60Mbps, βάζοντας το απλά στην πρίζα!

Υλοποιώντας την υπόσχεσή της για ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, η epic παρουσιάζει ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν στοχεύοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει στους συνδρομητές της.

Το Broadband HomeBox προσφέρει γρήγορο internet στο σπίτι μέχρι 60Mbps, χωρίς σταθερή γραμμή, βάζοντας το απλά στην πρίζα.

Αποτελεί την ιδανική λύση για internet στο σπίτι χωρίς την ανάγκη για τηλεφωνική γραμμή ή καλωδίωση. Πλέον μπορεί κάποιος να απολαμβάνει ευρυζωνικές ταχύτητες στο σπίτι, ακόμη και την ίδια ημέρα αφού απλά παίρνει την Broadband HomeBox συσκευή και την βάζει στην πρίζα.

Το Broadband HomeBox διατίθεται στην τιμή των €29,90 το μήνα και προσφέρει ταχύτητες μέχρι 60Mbps Download και μέχρι 5Mbps Upload ενώ οι συσκευές στο σπίτι μπορούν να συνδεθούν είτε μέσω καλωδίου ethernet είτε ασύρματα αφού υποστηρίζει τα πρωτόκολλα WiFi 802.11b/g/n/ac (2.4G & 5G dual-band).

Τώρα οι συνδρομητές της epic μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορες ταχύτητες internet στο σπίτι χωρίς εγκατάσταση και σταθερή γραμμή, με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο. Κι αυτό είναι epic!

Πληροφορίες για τις περιοχές κάλυψης στα καταστήματα της epic και των συνεργατών της.

Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφθείτε το www.epic.com.cy

Σχετικά με την epic

Η epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Η epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.