Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Αναλυτικά ο καιρός

ÐõêíÜ óýííåöá óêåðÜæïõí ôçí Ëåõêùóßá ðñéí ôçí êáôáéãßäá, ÐáñáóêåõÞ 19 Íïåìâñßïõ 2021. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές ιδιαίτερα στα παράλια και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 βαθμούς στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 10 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι ως επί το πλείστον κυρίως συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ σταδιακά αναμένεται να καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

 

Η θερμοκρασία την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.