Αγκαλιάζοντας τις κοινότητες της περιοχής όπου δραστηριοποιείται, η VTT Vasiliko Ltd (VTTV), αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την προσήλωσή της στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, στηρίζοντας για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ζυγίου-Μαρί. Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, παρέδωσε στο Διευθυντή του κοινοτικού σχολείου, επιταγή ύψους €10,000, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σίτισης των μαθητών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε πως από την έναρξη της λειτουργίας της στο Βασιλικό, η VTTV επιδιώκει να αποτελεί ενεργό και αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχής, βελτιώνοντας μέσω στοχευμένων δράσεων την καθημερινότητα των κατοίκων. «Σκοπός μας είναι, μέσω της δραστηριότητάς μας, να είμαστε ωφέλιμοι για τις γειτονικές κοινότητες. Καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες των παιδιών που φοιτούν στο ολοήμερο δημοτικό της περιοχής, στηρίζουμε έμπρακτα τόσο τις οικογένειές τους όσο και το έργο του σχολείου». Αναδεικνύοντας τη σημασία της υιοθέτησης υπεύθυνων πολιτικών και πρακτικών από τις επιχειρήσεις, ο κ. Παπαναστασίου πρόσθεσε πως η έννοια της κοινωνικής ευθύνης βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της VTTV και αποτυπώνεται σε κάθε πρωτοβουλία του οργανισμού.

Θερμές ευχαριστίες προς τη VTTV για την πολύτιμη συνεισφορά της, εξέφρασε από πλευράς του ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Χρίστος Χριστοφόρου. Αναφερόμενος στη διαχρονική και ανιδιοτελή στήριξη της εταιρείας, ο κ. Χριστοφόρου επισήμανε ότι «η VTTV διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής, συμβάλλοντας, μέσα από αξιόλογες δράσεις, στην ενίσχυση των κοινοτήτων».

Εστιάζοντας στην ανάπτυξη δράσεων που συνάδουν με τις αρχές και αξίες της, η VTTV επενδύει ενεργά στην υλοποίηση ενός προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με βασικούς άξονες την υποστήριξη κοινωνικών και ευπαθών ομάδων, την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση του αθλητισμού.

Μας έχεις Like στο Facebook ;