Ξ. Κωνσταντίνου: Κάνει λόγο για κυνήγι μαγισσών – «Ο ΔΗΣΥ είναι υπέρ της διαφάνειας» (ηχητικό)

Εκ του πονηρού τοποθετείται ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης υποστήριξε μιλώντας στον Άστρα το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ Ξένια Κωνσταντίνου, κάνοντας λόγο για κυνήγι μαγισσών. Διερωτήθηκε που βρήκε ο κύριος Χριστοφίδης τα λεγόμενα – κατά την έκφραση της – στοιχεία που δημοσιοποίησε.

Δεν γίνεται να δημιουργούμε με τη φαντασία μας ένα θέμα διαφθοράς, σημείωσε. Πρόσθεσε ότι μπορεί οποιοσδήποτε θέλει να μπει στην ιστοσελίδα του ΔΗΣΥ και να βρει όλες τις εισφορές που δέχεται το κόμμα άνω των 500 ευρώ.

Μέσα σε αυτές τις εκατοντάδες που κάνουν εισφορές βρίσκονται και 5 άτομα τα οποία ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών που έχουν πολιτογραφηθεί, σημείωσε.

Η κυρία Κωνσταντίνου αντέστρεψε τα πυρά και διερωτήθηκε γιατί το ΑΚΕΛ δέχθηκε από τον κύριο Τζοβάνη εισφορές από χρήματα τα οποία πήρε από πολιτογραφήσεις, καθώς επίσης και εάν δικαιούται κάποιος να κάνει εισφορές σε κόμματα μόνο εάν είναι μέλος κόμματος.

Ο ΔΗΣΥ, είπε, είναι υπέρ της διαφάνειας. Αν προκύψει είπε θέμα ηθικής τάξης τότε ο Συναγερμός μπορεί να επιστρέψει τα ποσά στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Το ηχητικό με όλα όσα ανέφερε η κ. Κωνσταντίνου:

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.