Ξαναχτύπησε ο αντιδήμαρχος Λεμεσού Νίκος Σύκας -Aποκαλεί συμπολίτες μας «κίτρινα ανθρωπάκια»

Ξαναχτύπησε το μεγαλοστέλεχος του ΔΗΣΥ και αντιδήμαρχος Λεμεσόυ Νίκος Σύκας, με αφορμή την συμπλοκή αλλοδαπών από τον Λίβάνο στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Σύκας, ανήρτησε σε γκρουπ στο Facebook φωτογραφία της σκηνής αναφέροντας (σε μορφοποιημένη ανάρτηση):  Πως απαντούν όλοι εκείνοι οι Πολύκαρποι , παπέτροι , πουργοί
αλλά και εκεινα τα κίτρινα ανθρωπάκια των ΜΜΕ που ως καννίβαλλοι ήθελαν το λυντσάρισμα μου 😂 όταν αντέδρασα στην εισβολή αλλοδαπών στην πόλη μου πρόσφατα , επικαλούμενοι την λέξη που είχα χρησιμοποιήσει απλά σημειολογικά .
Το κεντρικότερο μέρος της πόλης μας , έγινε πεδίο μάχης με ξενόφερτες μεθόδους από εκείνους που τους φιλοξενούμε με αγαπη και αξιοπρέπεια .
Ε ναι αγαπητά ανθρωπάκια , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ , όταν κινδυνεύουν θα με βρίσκουν απέναντι τους και απέναντι σας .
Εχετε το πράσινο φως να με χαρακτηρίζεται όπως επιθυμείτε δωρεάν !!!

Ο αντιδήμαρχος Λεμεσού, σε προηγούμενη του ανάρτηση είχε αυτοχαρακτηριστεί ως ρατσιστής προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις ανα το παγκύπριο, τελικά, όπως είχε αναφέρει, την λέξη ρατσιστής την χρησιμοποίησε …σημειολογικά.

Προσπαθεί να «φτιάξει» το προφίλ του ο Ν. Σύκας που αυτοαποκαλέστηκε ρατσιστής 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.