Ξαναχτύπησε ο Ιταλός φαρσέρ Ντε Μπενεντέτι: «Πέθανε» τον Αντώνη Σαμαρά

Ο Τομάσο Ντε Μπενεντέτι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει καταφέρει να κάνει άνω κάτω τον πλανήτη διακινώντας fake news μέσω του TwitterΝέα μακάβρια έμπνευση είχε ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ Τομάσο ντε Μπενεντέτι, ο οποίος δημιούργησε έναν fake λογαριασμό στο twitter, υποδυόμενος τον ο υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο και ανακοίνωσε ότι πέθανε o πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Διαβάστε επίσης: Ψεύτικος λογαριασμός στο twitter της νέας Υπουργού Έμιλυς Γιολίτη  – Ανακοίνωσε τον θάνατο του Γ.Βασιλείου

«ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα» ανέφερε από τον fake λογαριασμό του Σκέρτσου, ο Ντε Μπενεντέτι.

samaras

Ο Τομάσο Ντε Μπενεντέτι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει καταφέρει να κάνει άνω κάτω τον πλανήτη διακινώντας fake news μέσω του Twitter. Συγκεκριμένα, μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter ανακοινώνει «θανάτους» διάσημων προσώπων (από πολιτικούς μέχρι ανθρώπων της τέχνης). Στη μακάβρια λίστα του έχουν βρεθεί συγγραφείς όπως ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, Τζον Γκρίσαμ, ο Άρθουρ Μίλερ, ο Ζοζέ Σαραμάγκου, Μάριο Βάρκας Λιόσα, Φίλιπ Ροθ, πολιτικοί όπως ο Μιχαήλ Γκορμπατζόφ, πνευματικοί ηγέτες όπως ο Δαλάι Λάμα και ο Πάπας Βενέδικτος. Στη λίστα του έχουν βρεθεί ακόμη ο Πέδρο Αλμοδοβάρ, αλλά και ο Φιντέλ Κάστρο.