«Ξανακατάπιαν» αμάσητα τα Ξεροτήανα Πάφου και καταγγελίες περί 5G οι του ΕΛΑΜ


Πριν από δύο χρόνια, βουλευτής του αδελφού ναζιστικού κομματος της υπόδικης Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, το ΕΛΑΜ, μας «ενημέρωσε» ότι εξαφάνισαν απο τα σχολεία τα τετράδια «Δεν Ξεχνώ» και μάλιστα είχαν μιλήσει γιαυτό το θέμα στη βουλή απο την οποία ζητούσαν να το επαναφέρει (όσοι δεν το θυμάστε πατήστε εδώ). Φυσικά ο βουλευτής του συγκεκριμένου κόμματος, κατάπιε αμάσητη τη τρολιά απο τα «Ξεροτήανα Πάφου» οι οποίοι δημοσίευσαν την εν λόγω «είδηση»

Φέτος, δύο χρόνια μετά, ξανακτυπά το υποκατάστημα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, το ΕΛΑΜ με τον  Πρόεδρο του μορφώματος και πρώην φρουρό του Μιχαλολιάκου ο οποίος δεν κατατάγηκε στην Εθνική Φρουρα, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος μας πληροφορεί οτι «εγκαταστάθηκαν κεραίες 5G» εν μέσω περιορισμού διακίνησης λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Ο Πρόεδρος του υποκαταστήματος της Χρυσής Αυγής, είχε κάνει παρέμβαση στο Sigma και εξέφρασε το ερώτημα,  ποιος είχε δώσει άδεια για την εγκατάσταση κεραιών 5G, αφού είχε λάβει καταγγελίες από πολίτες [προφανώς ψηφοφόρους του] οι οποίοι κατάγγελαν την εγκατάσταση αλλά και την ενεργοποίηση του δικτύου 5G ενόσω η Κύπρος βρίσκεται σε συνθήκες καραντίνας.

Η εν λόγω είδηση  αποτελεί  πέραν απο θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κατακλύσει τις τελευταίες μέρες το “κυπριακό” Facebook, αλλά και είδηση ξανά … που αλλού; Στα Ξεροτήανα.

Πάντως σήμερα, μετά τον όλο ντόρο που δημιουργήθηκε ο ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών ξεκαθαρισε οτι «Δεν έχουν αδειοδοτηθεί μέχρι στιγμής οι ραδιοσυχνότητες για να λειτουργήσει οποιοσδήποτε σταθμός με τεχνολογία 5G. Τόσο απλό. Αυτό που βλέπουν οι πολίτες είναι ενδεχομένως εργασίες σε υφιστάμενες κεραίες. Με ποιο τρόπο θα αυξηθούν οι ταχύτητες και ο όγκος των δεδομένων, ή πώς τα παιδιά που κάνουν τηλεκπαίδευση και δεν έχουν σταθερή γραμμή θα ενώσουν τον υπολογιστή τους και θα γίνει ασυρματικά; Θα γίνει δια θαύματος;»

 

 

Εδώ η «είδηση» απο τα Ξεροτήανα:

https://xeroteana.com/%cf%83%ce%b5-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%87%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%af%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%bf-5/

 

 

 

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News