«Ξεκάθαρα» ο Ν. Χριστοδουλίδης δεν έχει πρόβλημα με τους φασίστες!

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

 

Σε όλη την προεκλογική εκστρατεία ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Χριστοδουλίδης όταν συζητά επαναλαμβάνει συνεχώς τη λέξη «ξεκάθαρα». Είτε νιώθει ότι υπάρχει μπόλικη θολούρα στις θέσεις του, είτε μας θεωρεί αφελείς και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι θέλει να μας πει και μας το ξεκαθαρίζει…. Όπως και να έχει, το «ξεκάθαρα» του Ν. Χριστοδουλίδη έγινε όπως το «δεσμεύομαι» του Ν. Αναστασιάδη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης καλείται να τοποθετηθεί για την ΑΤΑ και δηλώνει «ξεκάθαρα» ότι δεν ξέρει αν είναι με το μέρος των εργοδοτών ή με τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης στο Κυπριακό είναι τόσο «ξεκάθαρος» που τα κόμματα που τον στηρίζουν συγχύζονται…

Ο κ. Χριστοδουλίδης στα θέματα παιδείας είναι «ξεκάθαρος» ότι δεν ξέρει εάν θέλει κατάργηση ή όχι των εξετάσεων 4μήνων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης δηλώνει «ξεκάθαρα» ότι είναι ανεξάρτητος υποψήφιος αλλά έχει ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία επαναλαμβάνοντας σχεδόν καθημερινά ότι είναι μέλος του ΔΗΣΥ, θα κυβερνήσει με το ΔΗΣΥ και είναι συνεχιστής της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ.

Εκείνο που πραγματικά είναι ξεκάθαρος ο κ. Χριστοδουλίδης είναι στις κοινωνικο-οικονομικές του θέσεις. Είναι πολιτικο-ιδεολογικά τοποθετημένος υπέρ της δεξιάς νεοφιλελεύθερης οικονομικής σχολής, κάτι βέβαια που δεν μπορούμε να του το αμφισβητήσουμε αφού για εννέα χρόνια υπηρέτησε τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και σήμερα ζούμε και βιώνουμε τις νεοφιλελεύθερες τους πολιτικές.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είναι επίσης πάρα πολύ ξεκάθαρος και στο πώς τοποθετείται απέναντι στην ακροδεξιά. Στο ντιμπέι του ΡΙΚ την περασμένη Πέμπτη ήταν τόσο ξεκάθαρος που αποκάλυψε ότι έχει πρόθεση να συνεργαστεί στην κυβέρνηση και με το φασιστικό ΕΛΑΜ, αδελφό κόμμα της εγκληματικής «Χρυσής Αυγής». Βέβαια δεν μας ξάφνιασε αφού ο πρώην βουλευτής του ΕΛΑΜ Α. Θεμιστοκλέους βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα του.

Στην μακρά του λοιπόν προεκλογική εκστρατεία ο κ. Χριστοδουλίδης ήταν τόσο ξεκάθαρος που επιβεβαίωσε αυτό που μας είπε ο απερχόμενος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ότι διεκδικεί την προεδρία όχι λόγω πολιτικο-ιδεολογικών διαφορών με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, αλλά λόγω φιλοδοξίας.

Συνεπώς, εάν ο κυπριακός λαός θέλει πραγματική αλλαγή στον τόπο, τότε ξεκάθαρα θα πρέπει να απορρίψει τις δυο υποψηφιότητες του ίδιου νομίσματος και συνεχιστών της υφιστάμενης κατάστασης πραγμάτων κ.κ. Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη και να ψηφίσει προοδευτική αλλαγή με Ανδρέα Μαυρογιάννη. Ξεκάθαρα πράγματα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.