Η προετοιμασία της Αλκής για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ξεκίνησε και άπαντες στην «αθάνατη» γνωρίζουν τα δεδομένα που προκύπτουν για την αναμέτρηση με την Ένωση που θα γίνει στο «Τάσος Μάρκου» το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00.

Ο Κώστας Σακκάς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, κάτι το οποίο θα συμβεί μετά από αρκετό διάστημα. Ο Ανδρέας Σταύρου είναι απόλυτα έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ ο Ακόστα θα επιστρέψει στην αποστολή, αφού εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση. Το ενδεχόμενο αλλαγών στην ενδεκάδα είναι εφικτό, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσουμε να μελετάμε το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Κώστας Σακκάς τονίζει καθημε ρινά την αναγκαιότητα της νίκης στο παιχνίδι με την Ένωση και προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές μακριά από οποιαδήποτε σενάρια μπορούν να κρατήσουν την ομάδα στην Α’ Κατηγορία.

Ο μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος της ομάδας είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τους «βυσσινί». Η διοίκηση θα περιμένει και τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και κάνει ανοικτό κάλεσμα στους φίλους της Αλκής και κατ’ επέκταση στο φίλαθλο κοινό της Λάρνακας.