Ξεκινά να προετοιμάζεται για άλλο ένα ντέρμπι η Νέα ΣαλαμίναΞεκλινησε η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά το κυριότερο να έχουν άλλη μία καλή εμφάνιση. Ήδη στις εννέα αγωνιστικές που έχουν ολοκληρωθεί η ομάδα βγάζει αστάθεια στο γήπεδο και αυτό πρέπει να διορθωθεί.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης φαίνεται ότι έχει βρει τη λύση για επάνοδο της ομάδας στις καλές εμφανίσεις και αυτό διαφάνηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ευελπιστεί ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν ήταν απλά μία παρένθεση, αλλά θα έχει και συνέχεια. Ο αγώνας με την ΑΕΚ θα έχει πολλές απαιτήσεις και το γνωρίζουν άπαντες. Όπως γνωρίζουν ότι η παράδοση είναι υπέρ τους, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει τίποτα. Ούτε όμως παρασύρονται από το ότι η ΑΕΚ δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της αγωνιστική φάση. 


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα αναμένει να δει αν ο Ιβάν Φουστάρ που είναι και ο μόνο τραυματίας θα μπορέσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Επίσης θα αναμένει την επιστροφή των διεθνών ευχόμενος να μην προκύψουν άλλα προβλήματα. Από κει και πέρα θα διαφανεί μέσω των προπονήσεων αν σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Αυτό θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών.