Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία (Φωτογραφίες)Την έναρξη από σήμερα των εργασιών ανάπλασης της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’, ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας, καλώντας τους πολίτες που χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Μακαρίου μόνο για διαμπερή κίνηση, να επιλέξουν άλλες διαδρομές για τις μετακινήσεις τους.

makariou 11 1 scaled

Σε σημερινή ανακοίνωση ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι έχει κλείσει για τα τροχοφόρα οχήματα η πρόσβαση στη Λεωφόρο από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι τη συμβολή με τις οδούς Αφροδίτης – Στασάνδρου (κτήριο 360) και προσθέτει ότι κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών, η τροχαία κίνηση στη συμβολή της Λεωφόρου με Αφροδίτης και Στασάνδρου «λειτούργησε ικανοποιητικά».

makariou 9 1 scaled

Σύμφωνα με τον Δήμο Λευκωσίας, «παρατηρήθηκε κάποια καθυστέρηση της κυκλοφορίας στην οδό Κρήτης και στα Φώτα Γαβριηλίδη» και «καταβάλλονται προσπάθειες για καλύτερη διαχείρισή της με στόχο τον περιορισμό της ταλαιπωρίας του κοινού».

makariou 16 scaled

Όσον αφορά πολίτες που έχουν τη Μακαρίου ως προορισμό και θέλουν να επισκεφτούν καταστήματα ή και γραφεία της περιοχής, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι «μπορούν να συνεχίσουν να το πράττουν» και προσθέτει ότι όλοι οι χώροι στάθμευσης γύρω από τη Μακαρίου παραμένουν σε λειτουργία και προσβάσιμοι στο κοινό.

makariou 13 1 scaled

Αναφέρει επίσης ότι μέλη του προσωπικού του Δήμου σε συνεργασία με την Τροχαίας Λευκωσίας βρίσκονται σε διάφορα κομβικά σημεία της περιοχής για να βοηθήσουν στη διαχείριση και ρύθμιση του κυκλοφοριακού.

makariou 4 1 scaled

Τέλος, ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί τόσο την Τροχαία Λευκωσίας και το προσωπικό της που ήταν σε κεντρικά σημεία της πόλης και βοήθησαν στη διαχείριση της κυκλοφορίας όσο και το προσωπικό του Τμήματος Δημοσιών Έργων για τη συμβολή του στη ρύθμιση των φώτων τροχαίας στην περιοχή.