Ξέσπασε η μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου : «Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Ξέσπασε η μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, Αντριάνα, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων χθες από την εκταφή των λειψάνων του παιδιού της.

Την ίδια ώρα, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη νέα παγκύπρια διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιήσει η οικογένεια του Θανάση έξω από τη Νομική Υπηρεσία, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφει:


Κλείνουν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ από την εκταφή των λειψάνων του Θανάση που κατέδειξαν ότι: “Ο Θάνατος επήλθε από κτυπήματα εκ προθέσεως και στραγγαλισμό…”

Δύο χρόνια και δεν έγινε ούτε μια σύλληψη!! Δύο χρόνια χωρίς την τιμωρία κανενός!! Για 17 ολόκληρα χρόνια ένα άγριο έγκλημα κουκουλώνεται συνεχώς και οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και ατιμώρητοι ανάμεσα μας, όπως και οι συνεργοί που το συγκάλυψαν!!!

ΚΑΛΕΙΣΤΕ σε Παγκύπρια Διαμαρτυρία έξω από την Νομική Υπηρεσία το Σάββατο 10.12.2022 στις 2:30 μ.μ. Να στηρίξουμε την οικογένεια του †Θανάση για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ που βιώνει τόσα χρόνια και που παλεύει ασταμάτητα ενάντια στο σάπιο σύστημα της διαφθοράς που μας απειλεί όλους!!!».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.