«Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), ανακοινώνει την έναρξη της παγκύπριας εκστρατείας για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα».  Σκοπός της εκστρατείας, η οποία υλοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά, είναι να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να  νιώσουν τη χαρά της Ανάστασης.

Οι εκστρατείες του ΠΣΣΕ, οι οποίες λειτουργούν με ειδικά πρωτόκολλα διαδικασιών στη βάση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας, βοήθησαν μέχρι σήμερα πέραν των 13,500 ευάλωτων οικογενειών.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, από το 1973 και το δυναμικό μας, είναι οι κύριοι συντελεστές των επιτυχιών της κάθε μας εκστρατείας.  Οι ανάγκες των καιρών απαιτούν συλλογική προσπάθεια, συνέργειες και ωφέλιμες συνεργασίες για να καταφέρουμε να στηρίξουμε την κοινωνία σε κάθε δύσκολη περίοδο.

Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε λόγω της πανδημίας, έχει πλήξει πολλές οικογένειες.  Ας μην λησμονήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας. Όλοι μαζί,  προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας, ας στηρίξουμε τις ευάλωτες οικογένειες για να σκορπίσουμε τη χαρά της «Ανάστασης».

Αυτό το Πάσχα, «Υιοθέτησε» κι εσύ μια οικογένεια!

Εφαρμόζουμε όλοι πιστά όλα τα μέτρα ασφάλειας, πρωτόκολλα και διατάγματα που ανακοινώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.