Υπ.Υγείας: Πώς απαντά για νέες χαλαρώσεις και αναστολή Safepass σε χώρους διασκέδασης

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Για το ενδεχόμενο περεταίρω χαλαρώσεων αλλά και αναστολή του Safepass σε κέντρα διασκέδασης, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, μετά από επίσκεψη στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Όσον αφορά το ζήτημα αναστολής του Safepass σε κέντρα διασκέδασης και άλλους χώρους, ο κ. Χατζηπαντέλα ανέφερε ότι «θέλω να αναφέρω ότι έχω ζητήσει γραπτώς την άποψη των ειδικών αν πρέπει να πάει η εισήγηση στο Υπουργικό για αναστολή ή για να διατηρηθεί. Αναμένω τις απαντήσεις των ειδικών και ανάλογα με τις απαντήσεις τους θα πάει και η ανάλογη πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο. Αν θα πάει πρόταση θα πάει αύριο».

Ο κ. Χατζηπαντέλα πρόσθεσε ότι «η μοναδική ελάφρυνση που έχει μείνει να δώσουμε στον κόσμο αφορά στους γάμους και τα νυχτερινά κέντρα. Αυτό θα το δούμε. Αν γίνει αναστολή και αυτού του μέτρου τότε δεν θα υπάρχει οποιοδήποτε μέτρο εκτός από το Safepass σε νοσοκομεία, κλειστές δομές και γηροκομεία που είναι ευαίσθητοι χώροι. Οι αριθμοί που λαμβάνω καθημερινώς είναι πολύ καλοί, μειώνονται συνεχώς τα κρούσματα όπως επίσης και οι νοσηλείες».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.