ΥΠΑΜ: Αλλαγές στις ημερομηνίες δοκιμασίας υποψηφίων εφέδρων αξιωματικών και ειδικών δυνάμεων

Αλλαγές στις εναλλακτικές ημερομηνίες για την αθλητική δοκιμασία και τη γραπτή εξέταση των υποψήφιων εφέδρων αξιωματικών, καθώς και για την αθλητική δοκιμασία των υποψήφιων για τις Ειδικές Δυνάμεις  (Καταδρομών, Στρατονόμων, Υποβρυχίων Καταστροφών), οι οποίοι έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό ή δηλώθηκαν ως στενές επαφές κατά την ημέρα διεξαγωγής των διαδικασιών, ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείο Άμυνας, η αθλητική δοκιμασία για τους υποψήφιους έφεδρους βαθμοφόρους και υποψήφιους Ειδικών Δυνάμεων θα πραγματοποιηθεί μετά την κατάταξή τους στις 27 Ιουλίου 2021.

Προσθέτει ότι η γραπτή εξέταση των επιτυχόντων υποψηφίων εφέδρων αξιωματικών στην αθλητική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου 2021, ενώ τα αποτελέσματα των υποψήφιων βαθμοφόρων θα ανακοινωθούν μέχρι τις 30 Ιουλίου 2021.

Το ΥΠΑΜ διευκρινίζει ότι οι παραπάνω εναλλακτικές ημερομηνίες αφορούν μόνο τους υποψηφίους που εντοπίστηκαν θετικοί ή δηλώθηκαν ως στενές επαφές θετικών κρουσμάτων κατά τις ημέρες των αρχικών ημερομηνιών διεξαγωγής των διαδικασιών.

Προσθέτει ότι τα απαραίτητα πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν τη δικαιολογημένη απουσία από τις δοκιμασίες θα τύχουν ελέγχου για την γνησιότητά τους από το Υπουργείο Υγείας.

Τέλος, το ΥΠΑΜ αναφέρει ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες επιλογής που αφορούν τον τόπο διεξαγωγής καθώς και τη μεταφορά στα εξεταστικά κέντρα, θα δοθούν από τις Διοικήσεις των Μονάδων τοποθέτησής τους.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy