ΥΠΑΜ: Μόνο με Safe Pass η αθλητική και γραπτή εξέταση για βαθμοφόρους στην ΕΦ

Μόνο με Safe Pass μπορούν οι υποψήφιοι έφεδροι αξιωματικοί να διεξέλθουν της αθλητικής και γραπτής εξέτασης μέτρο που ισχύει και για την αθλητική δοκιμασία για τις Ειδικές Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι «ενόψει της αθλητικής δοκιμασίας και της γραπτής εξέτασης για τους υποψήφιους έφεδρους αξιωματικούς της 2021 ΕΣΣΟ καθώς και της αθλητικής δοκιμασίας των υποψηφίων για τις Ειδικές Δυνάμεις (ΚΔ, ΣΝ, ΟΥΚ), όλοι οι συμμετέχοντες, είναι απαραίτητο να προσκομίσουν Safe Pass, την πολιτική τους ταυτότητα και το έντυπο που έλαβαν μετά την υγειονομική εξέταση».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα εν ισχύ διατάγματα οι συμμετέχοντες σ’ αυτές τις διαδικασίες να προσκομίσουν, πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον με μια δόση και αφού έχει παρέλθει διάστημα 3 εβδομάδων, αποδεικτικό ότι έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες και αρνητικό τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ωρών.


Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η αθλητική δοκιμασία των υποψήφιων έφεδρων αξιωματικών και την Τρίτη 6 Ιουλίου, όσοι επιτύχουν στην αθλητική δοκιμασία, θα παρακαθίσουν σε γραπτές εξετάσεις.

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η αθλητική δοκιμασία των υποψήφιων για τις Ειδικές Δυνάμεις (ΚΔ, ΣΝ, ΟΥΚ).

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.