Υπάρχει εµβόλιο για «άρρωστες» πολιτικές;

ΠτΔ – Υπουργικό Συμβούλιο Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. // PoR – Council of Ministers Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, presides over a meeting of the Council of Ministers.

Η πανδηµία δεν αφορά µόνο την Κύπρο, είναι παγκόσµιο πρόβληµα. Η κυβέρνηση µας όµως, µε τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και τους χειρισµούς της, µας έκανε να την νιώθουµε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο πολίτη.

Η Κύπρος αυτή τη στιγµή δεν έχει µόνο την πρωτιά στην Ευρώπη για τα «χρυσά διαβατήρια», αλλά είναι και η µόνη ευρωπαϊκή χώρα που συγκαταλέγεται στο «βαθύ κόκκινο» λόγω αυξηµένων κρουσµάτων κορονοϊού. Και πάλι, φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από την κυβέρνηση Αναστασιάδη – ∆ΗΣΥ, η οποία, οµολογουµένως, µε πολλή µαεστρία µάς «καθοδηγεί» από το ένα κύµα στο άλλο µε διαγγέλµατα του Προέδρου και συµβουλές, τώρα, για εµβολιασµό. Προφανώς, εκείνο που απαιτείται είναι εµβολιασµός στις «άρρωστες» πολιτικές της κυβέρνησης µπας και θεραπευτούν… ∆υστυχώς, ακόµη και σε τούτο  είµαστε άτυχοι, γιατί δεν έχει ακόµη ανακαλυφθεί το εµβόλιο που δεν θα προκαλεί άλλες παρενέργειες… Είναι, όµως, σε καλό δρόµο και αναµένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023!

Κοκονής

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.