​​​​​​​Υπεγράφη συμβόλαιο περιοδικής συντήρησης δρόμων εντός των δημοτικών ορίων της Λευκωσίας

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ανακοίνωσε την υπογραφή του Συμβολαίου για το έργο «Περιοδική συντήρηση δρόμων εντός Δημοτικών Ορίων Λευκωσίας», με την υλοποίηση του έργου να αρχίσει τον Ιούνιο 2022, με διάρκεια εκτέλεσης 12 εβδομάδες και κόστος €1.092.420,00 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών το συμβόλαιο συμπεριλαμβάνει την επίστρωση σε συγκεκριμένους δρόμους με μια επιφανειακή στρώση ασφαλτικού σκυροδέματος ονομαστικού πάχους 50 χιλ. σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, αφού προηγηθεί η αφαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος σε αντίστοιχο βάθος και οποιωνδήποτε άλλων απαραίτητων εργασιών.


Περιλαμβάνει επίσης την επίστρωση με μια επιφανειακή στρώση ασφαλτικού σκυροδέματος ονομαστικού πάχους 50 χιλ. σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, χωρίς να προηγηθεί η αφαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος σε άλλους δρόμους.

Το Συμβόλαιο υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Ελένη Κασκίρη και εκ μέρους της εταιρείας “Cybarco – Pharmakas ΚΠΣ/43/2021/Ε(Α) J.V”, ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας, Βαρνάβας Λάμπρου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.