«Υπέρβαση» ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ για κυβέρνηση ΔΗΣΥ – Ν. Χριστοδουλίδη

Του Νεόφυτου Νεοφύτου

 

Ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Χριστοδουλίδης δηλώνει ότι θα είναι ο συνεχιστής της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και το επιβεβαιώνει και ο απερχόμενος Πρόεδρος, ο οποίος στα λόγια στηρίζει Αβέρωφ Νεοφύτου και με την καρδιά του Νίκο Χριστοδουλίδη!

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη στο «Omega» το βράδυ της Τετάρτης ήταν πολύ αποκαλυπτικός. Παραμένει, είπε, μέλος του ΔΗΣΥ και θεωρεί ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ ήταν μια επιτυχημένη διακυβέρνηση.

Στην αναφορά ότι τα κόμματα που τον στηρίζουν, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, ζητούσαν αλλαγή της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ, με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ να μιλά για την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ στον τόπο, ο κ. Χριστοδουλίδης  ανέφερε ότι αυτό είναι πρόβλημα των δύο κομμάτων, τα οποία, όπως είπε, έκαναν «υπέρβαση» και τον στηρίζουν.


Οι ηγεσίες των κομμάτων ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ καλούνται να μας εξηγήσουν για την «υπέρβασή» τους! Έχουν ή δεν έχουν πρόβλημα με τον κ. Ν. Χριστοδουλίδη, ο οποίος συνεχίζει να δηλώνει μέλος του ΔΗΣΥ και συνεχιστής της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ; Οι κ.κ. Νικόλας Παπαδόπουλος και Μαρίνος Σιζόπουλος  συμφωνούν με τη θέση του κ. Χριστοδουλίδη ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης είναι ένας επιτυχημένος και αδιάφθορος Πρόεδρος; Συμφωνούν με τη θέση του κ. Χριστοδουλίδη ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος και το Υπουργικό Συμβούλιο δεν έχουν καμία ευθύνη για τα «χρυσά» διαβατήρια, αφού, όπως μας είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, ενέκριναν τις αιτήσεις για πολιτογραφήσεις κατόπιν συστάσεων;

Μήπως τελικά μιλάμε για «υπέρβαση» από θέσεις αρχών; Μήπως η «υπέρβαση» έγινε με ανταλλάγματα τα ρουσφέτια και το διαμοιρασμό της εξουσίας;

Από τη στιγμή που ο κ. Χριστοδουλίδης δηλώνει συναγερμικός και συνεχιστής της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, τότε οι ψηφοφόροι ή υποστηρικτές του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ, όπως και ο κάθε πολίτης που θέλει και επιζητεί αλλαγή, δεν έχουν κανένα λόγο να ψηφίσουν τον υποψήφιο του κυβερνητικού κατεστημένου, του μισού ΔΗΣΥ και του Νίκου Αναστασιάδη. Η μοναδική διέξοδος για την προοδευτική αλλαγή είναι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη. Η μόνη εναλλακτική υποψηφιότητα νίκης για να απαλλαχτούμε από τις πολιτικές τις οποίες ζούμε σήμερα και δυσανασχετούμε και τις οποίες θέλουν να συνεχίσουν οι δΎο υποψήφιοι του ΔΗΣΥ, Αβ. Νεοφύτου και Ν. Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.