ΥΠΕΞ: Εκπρόσωπος Τύπου ο Θ.Γκότσης – Επικεφαλής της Μονάδας Επικοινωνίας η Μαρία Φάντη

Το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοινώνει ότι ο κ. Θεόδωρος Δ. Γκότσης αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο κ. Γκότσης είναι διπλωμάτης καριέρας με προηγούμενη υπηρεσία στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στις Βρυξέλλες, ενώ μέχρι πρόσφατα εκτελούσε καθήκοντα Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Υπουργείο ανακοινώνει επίσης ότι η κα Μαρία Φάντη αναλαμβάνει Επικεφαλής της Μονάδας Επικοινωνίας, Δημόσιας και Ψηφιακής Διπλωματίας. Η κα Φάντη, ως Επικεφαλής της Μονάδας, θα έχει την ευθύνη του γενικότερου συντονισμού στα θέματα επικοινωνίας και των συναφών με αυτά πτυχών. Η κα Φάντη, Ανώτερη Λειτουργός του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, έχει πολύχρονη πείρα σε θέματα Τύπου, έχοντας υπηρετήσει, μεταξύ άλλων, ως προϊστάμενη των Γραφείων Τύπου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες.

Προσβλέπουμε σε μία αγαστή και παραγωγική συνεργασία με τους εκπροσώπους του Τύπου, με στόχο την άμεση και σφαιρική ενημέρωση σε σχέση με τις δραστηριότητες του Υπουργείου Εξωτερικών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy